Basic Body Awareness Therapy – fordybelsesdage 2023

 

-fra Tai Chi til BBAT

 

Vi fortsætter temaet fra sidste års fordybelsesdage. Hvordan og hvorfor er Tai Chi relevant i fht BBAT? Hvordan finder du lethet og flow i Tai Chi og udnytter dette til at få større frihed i din BBAT-praksis – og omvendt? På disse fordybelsesdage vil vi sammen gå på opdagelse i, hvordan grundelementerne i Tai Chi afspejler sig i BBAT, trække tråde og lede efter sammenhænge – alt sammen for at styrke fordybelsen i de grundlæggende bevægelser i BBAT og i hverdagen.

 

Programmet vil primært bestå af praktisk fordybelse i BBAT med udgangspunkt i temaet og plads til faglig sparring med underviser og kolleger. Tai Chi vil udgøre en mindre del af programmet. På dette kursus vil vi gå lidt videre og arbejde med 2. halvdel af den korte Yang form. Deltagelse kræver ikke, at du er meget erfaren i Tai Chi eller har deltaget i sidste års fordybelsesdage.

 

På BBAT fordybelsesdagene vil du få mulighed for at få et ”brush-up” og måske få øje på nye muligheder i din anvendelse af BBAT. Til gavn for både terapien og dig selv. Det er 2½ koncentrerede dage, hvor vi går i dybden, leger med øvelserne, stimulerer nysgerrigheden og udvikler kompetencerne. Som vanligt er tanken at have en åben dialog om muligheder, paradokser og udfordringer.

 

Fordybelsesdagene er et supplement til efteruddannelses-kurserne med et indhold, der ligger lidt ud over pensum for de øvrige BBAT-kurser. Det er for dig, der har en vis erfaring, men har brug for mere inspiration til, hvordan du kan forstå og anvende centrale elementer i BBAT på en levende måde.

 

Forudsætninger:

Gennemført min. BBAT 2 (eller tilsvarende – efter individuel vurdering)

 

Tid:

9.-11.oktober 2023

 

Sted:

Danhostel Kerteminde

 

Pris:

6500,- kr  Internat, enkeltværelse, fuldpension

 

Hvis du har fødevareallergi eller ønsker vegetarmad, kan dette imødekommes ved forudbestilling på kursusstedet senest en uge før kurset på tlf. 65323929. Evt. ekstraudgifter i forbindelse med dette er inkluderet i kursusprisen.

 

Tilmelding:

 

Senest 1.august 2023 via mail til Kirsten Nissen: kir.nissen@gmail.com  

med flg oplysninger:

 

  • BBAT- fordybelsesdage 2023

  • Navn + telefonnr.+ mailadresse

  • Arbejdsplads + evt. telefonnr.

  • Angiv betalingsform:

  jeg betaler selv

  min arbejdsgiver betaler: navn og adresse på arbejdsplads + EAN nr. + navn på kontaktperson vedr. betalingen

 

Efter tilmelding vil du/din arbejdsgiver modtage en faktura.

 

Tilmelding er bindende.

Underviser:

Kirsten Nissen, fysioterapeut med klinisk kompetence i BBAT, certificeret lærer i BBAT. Medl. af IATBBAT

 

Arrangør:

Kirsten Nissen – Dansk Institut for Basic Body Awareness Therapy (DIBB)

i samarbejde med Dansk Selskab for Fysioterapi i Psykiatri og Mental Sundhed (DSFPMF)

 

Evt. spørgsmål: kir.nissen@gmail.com